NEERLANDIA SCHEEPSSERVICES

GASOLIE EN MEER...

Voor wie

Voor wie

onze klantenkring is vrij divers. Wij beleveren vrachtvaart, chartervaart, beroepsvaart, sleepboten, maar ook woonboten en pleziervaart

Meer informatie
Waar

Waar

met onze 2 tankbootjes bedienen wij een uitgebreid vaargebied. Niet alleen varen wij door heel Amsterdam maar ook het IJsselmeer op: van Enkhuizen of Monnickendam tot Vinkeveen en tussen IJmuiden en Weesp. Uiteraard bij voldoende bestelling.

Meer informatie

Winkel

Onze winkel vindt U op het drijvend bunkerstation voor gasolie en diesel op het Buiten IJ. Vanaf de wal te bereiken aan de Durgerdammerdijk no. 1014-B, vlak bij de hoogspannings-masten, ca 300 m vóór het dorpje Durgerdam.

Klein maar fijn: met ons winkeltje proberen wij zo goed mogelijk in te spelen op de wensen van grote en kleine scheepvaart. Het is hier klein maar gezellig; je ruikt bijna de geur van ouderwetse houtteer en vaak is er even tijd voor een kopje koffie. Uiteraard kunnen wij vanwege de beperkte ruimte niet altijd alles op voorraad hebben. Als er een keer niet direct in huis is wat U nodig hebt, kunnen wij in de meeste gevallen het gewenste product op zeer korte termijn bestellen. Bel gerust of kom even langs!

Telefoon 06-10118778. Gasolie en meer...